Η Koenigsegg One:1 πάει στο Nurburgring...

Η Koenigsegg One:1 πάει στο Nurburgring...
Με τα όρια ταχύτητας στο Nurburgring να αποτελούν πλέον παρελθόν, η Koenigsegg ανακοίνωσε αυτό που περιμένει ολόκληρος ο πλανήτης της αυτοκίνησης. Την Koenigsegg One:1 σε έναν flat out γύρο στο Nurburgring για να δούμε τον χρόνο που θα σημειώσει το υπερόπλο του Christian von Koenigsegg.
Το αν θα καταφέρει να κάνει ρεκόρ η One:1 είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε, αλλά η λογικά λέει πως ναι, η One:1 θα γίνει το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στη γερμανική πίστα. Το πότε ακριβώς η αυτοκινητοβιομηχανία θα πάει την One:1 στο Nurburgring δεν το ανακοίνωσε, αλλά σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως πρέπει να γίνει μια διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, μιας και η προσπάθεια για ρεκόρ θα γίνει σε μια από τις ιδιωτικές ημέρες που είναι διαθέσιμη η πίστα, ενώ πρέπει να υπολογιστούν και οι καιρικές συνθήκες.
Η σουηδική εταιρία συμπλήρωσε πως ο εργοστασιακός οδηγός της, ο Robert Serwanski, είτε όποιος άλλος βρεθεί πίσω από την One:1 θα πρέπει να αποκτήσει "βαθιά γνώση" τόσο της πίστας, όσο και του αυτοκινήτου, του ταχύτερου πισωκίνητου αυτοκινήτου του κόσμου, για να επιτευχθεί το ρεκόρ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
24/ 04/ 19
-
18/ 04/ 19
-
16/ 04/ 19
-
11/ 04/ 19
-
10/ 04/ 19
-
09/ 04/ 19
-
08/ 04/ 19
-
01/ 04/ 19
-
28/ 03/ 19
-
27/ 03/ 19
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις τελευταίες εβδομάδες η Koenigsegg μοιράζεται στο Facebook διάφορες εκδόσεις του Regera, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί, μέσ
H Koenigsegg παρουσιάζει μια ειδική Regera που έχει την τεχνολογία “Koenigsegg Naked Carbon” – KNC για συντομία.